Sukses

Në këtë pikë, ju të gjithë dini më shumë për të jetuar një jetë të mrekullueshme “të suksesshme” sesa 99% e njerëzve në planet.

Ju e dini se “suksesi” nuk përkufizohet si të kesh shumë para ose gjëra materiale. 

Një person “i suksesshëm” mund të jetë i pasur ose i varfër kur bëhet fjalë për financat. 

Suksesi mund të përcaktohet në shumë mënyra. 

Mund të thuash që suksesi është: Të ndihesh plotësisht i kënaqur dhe i përmbushur tani, të jesh jashtëzakonisht i lumtur dhe i gëzuar, të kesh paqe të brendshme dhe një ndjenjë të të qenit i plotë dhe “i plotë”.

Çfarë tjetër mund t’ju bëjë një sukses? Çfarë tjetër po kërkoni?

Mund të jesh i thyer dhe të kesh ende të gjitha ato ndjenja të brendshme, ose mund të jesh i pasur dhe të mos ndjesh asnjë nga ato. 

Cili do të preferonit të ishit?

Mund të jesh i sëmurë dhe trupi yt një rrënim, dhe mund të kesh ende të gjitha ato ndjenja të brendshme, ose mund të kesh shëndet të përsosur, por të jetosh me depresion dhe dëshpërim. 

Cili do të preferonit të ishit?

Ne përpiqemi të arrijmë gjëra në mënyrë që të mund t’i përjetojmë këto “gjendje” të brendshme. Por ato “gjendje” nuk vijnë nga asgjë e jashtme. 

Ato burojnë nga brenda. 

Suksesi vërtet po ankorohet ose vendoset plotësisht në këto “shtete” të brendshme, pavarësisht se cilat janë kushtet e jashtme të jetës suaj. Kjo është pika përfundimtare e “moslidhjes” me gjërat materiale.

Kur ta arrini këtë, ju MUND të arrini në fakt shumë gjëra materiale dhe të shijoni të gjitha gjërat fizike që ju ofron jeta, megjithatë nuk jeni të lidhur me asnjërën prej tyre. Ju MUND t’i keni të gjitha … shëndet, pasuri dhe lumturi.

Por ju e dini se Gjërat e JASHTME nuk mund t’ju bëjnë kurrë të ndjeni “lumturi” të qëndrueshme ose gëzim të vërtetë. 

Lumturia dhe paqja juaj e vërtetë vjen nga brenda jush, pavarësisht nëse keni gjëra të jashtme materiale apo jo.

Kjo është ideja e “Dorëzimit”. 

T’i dorëzohesh “Zotit” ose Universit në të vërtetë do të thotë të njohësh BURIMIN e vërtetë të të gjitha dëshirave të tua dhe të vendosësh BESIM DHE BESIM në atë BURIM përfundimtar.

Kur ju “lëshoni” dhe “dorëzoheni” ndaj BURIMIT, dhe DINI që BURIMI I VËRTETË DO t’ju japë atë që dëshironi për sa kohë që ndiqni “ligjet e universit”, atëherë ju jeni duke aktivizuar plotësisht Ligjin e Tërheqjes dhe gjithçka. fuqia e saj.

Ju po e vendosni veten në një “gjendje të lejimit”, një gjendje pranuese. Kjo gjendje është e nevojshme për dëshirën tuaj për të “hyrë” në jetën tuaj.

Mënyra më e mirë, më e shpejtë dhe më e fuqishme për t’ju ndihmuar të arrini këtë gjendje të lejimit dhe aktivizimit të Ligjit të Tërheqjes është ndjekja e një metode të lashtë të jetesës. 

Kjo metodë përmendet në “Vedat” 5000-vjeçare të Indisë, shkrimet e Budës, librat e lashtë tibetian, Bibla (dhe në Dhiatën e Vjetër dhe të Re), Zoharin, Kabalën, shkrimet mistike të Islamit, mësimet e sumerët e lashtë, librat shkollorë të misterit egjiptian dhe shumë tekste dhe mësime të tjera legjendare.

Metoda është “dhënia”.

Sekreti i të jetuarit është tëjapësh. 

Kur PARA DHËNI ATË QË TË DËSHIRON DHE TË DËSHIRON në fakt, ju po nxirrni “raketën e dëshirës” dhe “transmetimin me frekuencë” më të fuqishme që jeni në gjendje të prodhoni.

Ju po nxirrni në eter, “dridhjen” e përsosur për atë që dëshironi, në formën e tij më të fuqishme.

Kur jepni, po mbillni në mënyrë efektive një farë. Ajo farë do të shumëzohet dhe do të kthehet tek ju 100fish ose më shumë, NË KËTË JETË dhe SHPEJTË. Po krijon “karmë”.

Dhënia e dëshirave që dëshironi aktivizon Ligjin e Tërheqjes më shpejt dhe më fuqishëm se çdo gjë tjetër që mund të bëni.

Por ka disa “rregulla” specifike që e bëjnë dhënien “punë” (që do të thotë të shfaqësh në jetën tënde atë që dëshiron).

Sekretet e dhënies në mënyrë që të merrni një “kthim” të madh dhe të shpejtë janë:

  • jepni me gëzim (duhet të jepni me gëzim në zemër dhe të ndjeheni SUPER MIRA për dhënien tuaj)
  • jepni pa e ditur askush që po jepni (sa më mirë që të jetë e mundur … mos u mburr për dhënien tuaj)
  • pasi të jepni, LUTU privatisht, domethënë kërkoni nga Universi atë që dëshironi dhe jini sa më specifik që mundeni
  • atëherë, PRITNI një kthim (kini frymën e FALENDERIMIT dhe ndjehuni TANI sikur e keni tashmë atë që po kërkoni)
  • edhe pse PRITNI një kthim, ju LIRONI pritshmërinë tuaj dhe ia lini atë Zotit (Universi, Ndërgjegjja Universale, Fusha ose çfarëdo që dëshironi të quani inteligjencën Universale të Dashur mirëdashëse që është gjithçka që është). Kjo do të thotë që ju ndiheni mirë TANI edhe pse nuk e keni ende atë që dëshironi dhe të dini se është në rregull nëse nuk e merrni KURRË!

Këto sekrete zbulohen bukur dhe mësohen në librat e mëposhtëm:

Çfarë jepni?

Së pari, jepi gjënë më të vështirë për TY. Për shumicën e njerëzve kjo është para. Paratë jeni JU. E keni fituar me mundin, mendjen dhe kohën tuaj. Të japësh para për shumicën e njerëzve është si t’u presësh krahun! Pra, jepni para.

Gjëra të tjera që mund të jepni përfshijnë:

  • koha juaj për të bërë vullnetarë shkakton që ju të ndiheni mirë
  • kohën dhe përpjekjen tuaj për të ndihmuar ata që ju rrethojnë, duke përfshirë familjen, miqtë dhe fqinjët
  • talentet, këshillat dhe ekspertizën tuaj për ata që kanë nevojë
  • gjërat që keni në shtëpi si rroba, mobilje, lodra, ushqime etj. (Unë njoh burra që dhuruan makina, bizhuteri të shtrenjta dhe madje edhe avionë shumë milionë dollarësh)
  • një buzëqeshje, një fjalë e mirë, një shënim i shkruar, një kompliment, një veprim i sjellshëm

Me të njëjtën masë që jepni, do t’ju kthehet. Ju nuk mund të jepni Zotin.

Sa duhet të jepni?

Sipas Shkrimeve, ju DUHET të jepni 10% të të ardhurave tuaja. Kjo quhet “e dhjeta”. Shkrimet e shenjta janë shumë të qarta për këtë. Nëse jepni të dhjetën DHE ofertat tuaja (që është çdo gjë mbi 10%), dhe e bëni këtë me një zemër të gëzuar dhe e bëni këtë duke pritur një KTHIM, atëherë Zoti do të “hapë dritaret e qiellit dhe do t’ju derdhë një bekim që do të jetë më se e mjaftueshme për të plotësuar TË GJITHA nevojat tuaja dhe më gjerë”.

Mbani mend, atë që mbillni do të korrni.

“Jepni dhe do t’ju kthehet (do t’ju kthehet…. një kthim 100-fish e më shumë…”

Mbillni me qëllim farat (duke dhënë para dhe gjëra të tjera) duke pritur një kthim. 

Kur doja që diçka të shfaqej, gjithmonë mbillja një farë PARË duke DHËNË. 

Ju duhet të vendosni, përpara se të mund të hiqni.

Ju duhet të mbillni një farë së pari përpara se të merrni një kthim.

Kujt duhet t’i jepni?

Kushdo që ka nevojë dhe kushdo që ndiheni të shtyrë t’i jepni. Ndiq zemren tende.

Së pari, merrni parasysh ata njerëz dhe organizata që ju kanë “ushqyer”. Ndoshta një kishë ose një grup tjetër ose një person i caktuar që ju frymëzoi. 

Në vitet ’80 erdhi një ministër në zyrën time. Ai më tha se kursi im i Mega Memory e kishte ndihmuar aq shumë atë dhe fëmijët e tij. Ne patëm një bisedë të bukur. (Javë më parë bëra një donacion shumë të madh për një strehë për të pastrehët).

Kur qëndroi për t’u larguar, hoqi orën e tij të bukur prej floriri dhe ma dha mua duke thënë: “Dua të të jap këtë”. Isha pak i tronditur. Ora vlente pothuajse 100,000 dollarë në paratë e sotme. Unë buzëqesha dhe thashë “Jo faleminderit, por e vlerësoj ofertën tuaj të sjellshme”. Më pas më tha se DUHET të ma jepte, pasi u ndje shumë i shtyrë për të ma dhënë orën e tij të shtrenjtë. 

Më pas pranova me falënderim. E dija se çfarë po bënte. Unë kisha një ide se ai duhet të kishte disa nevoja financiare në jetën dhe shërbimin e tij dhe ai po “mbillte një farë” që do t’i shumohej përsëri. Doli të ishte e vërtetë. Ne të dy morëm një kthim shumëfish me dhënien tonë dhe kisha e tij u bë kisha më e madhe në Midwest. 

Pra, jepini kujtdo që ndiheni të shtyrë t’i jepni.

MOS ia jep dikujt sepse mendon se AI person do të jetë në gjendje të të kthejë ty! 

Në fakt, është e rrallë që personi ose organizata të cilës i jepni, t’ju kthejë. 

Do të jetë dikush tjetër ose ndonjë grup tjetër. 

Kthimi juaj do të vijë nga një burim i papritur. 

Jepni sepse ju jep gëzim për të dhënë, JO sepse mendoni ose dëshironi që AI person i veçantë t’jua kthejë. Po, PRIT një kthim, por jo nga ndonjë person apo organizatë e veçantë.

Kjo është ideja e “lëshimit dhe lëshimit” të rezultatit.

Kjo “ndjenjë” e “lëshimit dhe lëshimit” aktivizon gjithashtu një çelës tjetër për të bërë që DHËNIA E FARAVE të funksionojë dhe të sjellë një kthim 100 ose më shumë për ju shpejt.

Kur ju “lëshoni”, ju po e vendosni të gjithë besimin tuaj te “Zoti” ose çfarëdo fjale që dëshironi të përdorni këtu.

Ju po kërkoni tek NJË Inteligjencë Universale Dashamirëse Dashamirëse, NJË Ndërgjegjen Universale, “Universin” si BURIMIN tuaj të furnizimit, jo ndonjë person apo organizatë të veçantë.

Një pikë më shumë. Kur jepni para (apo ndonjë gjë) lirisht dhe me gëzim, dhe lëshoni dhe lironi çdo “NEVOJE” për një rezultat të caktuar, ju po i tregoni Universit me veprimet dhe qëndrimin tuaj se po kërkoni “ZOTIN” ose Universin si BURIM që do të përmbushë të gjitha dëshirat tuaja. 

Ky “besim”, ose “besim” është ajo që hap dritaret e parajsës dhe lejon që të gjitha dëshirat tuaja të vërshojnë në jetën tuaj.

Ju tani keni të gjitha sekretet për të manifestuar të gjitha dëshirat tuaja DHE për të arritur paqen, lumturinë dhe gëzimin e brendshëm që tejkalon çdo kuptim.

Integroni këto koncepte në qenien tuaj. Bëni dhënien, lëshimin dhe lëshimin, të jeni “ai që jeni”. 

Shkrimet e shenjta thonë “Zoti e do një dhurues të gëzuar”.  Pra, “jep, liro dhe lësho” me gëzim në zemër dhe një buzëqeshje në fytyrë, duke “lejuar” të gjitha gjërat e mira që dëshiron të vijnë në jetën tënde.

Shume dashuri,

Shoku yt, 

GuruKev

*** PYETJE ***

Pyete veten dhe përgjigju këtyre pyetjeve. Diskutoni ato me miqtë me të njëjtin mendim.

1.) “Kush apo cili është BURIMI që do të plotësojë të gjitha nevojat tuaja në këtë jetë”? 

2.) Pse është e rëndësishme të “dhëni” rregullisht?

3.) Cilat janë disa gjëra që mund të jepni?

4.) Jepni disa shembuj se kujt ose çfarë mund t’i jepni.

5.) Çfarë ndodh brenda nesh kur japim para?

6.) Pse është e vërtetë kjo deklaratë “Sa më e madhe të jetë sakrifica, aq më i madh është kthimi (bekimet që merrni)”

7.) Pse dhënia krijon vibracione/frekuenca që lejojnë atë që dëshironi të manifestoni në jetën tuaj?

8.) Pse është e vërtetë kjo deklaratë “Çfarëdo që të duash, duhet ta japësh PARË që ajo të vijë në jetën tënde”

9.) Pse dhënia e asaj që dëshironi SË PARË, me gëzim, është mënyra më e fundit për të aktivizuar Ligjin e Tërheqjes dhe për të manifestuar atë që dëshironi?

10.) Pse Rregulli i Artë i Zgjeruar (bëni, bisedoni, flisni dhe mendoni për të tjerët ashtu siç dëshironi t’ju bëjnë, flisni, flisni dhe mendoni për ju) një mënyrë e shkëlqyer për të “dhuruar”, “dorëzuar” , dhe aktivizimi i Ligjit të Tërheqjes?