Si është të punosh për ne?

the team

Dëshmi nga disa njerëz që kanë punuar me Kevin Trudeau.

Është e mrekullueshme, dhe e paçmueshme!

Unë jam një nga “Ndihmësit e Kevinit”. Përvoja ime personale ka qenë se të punoj për të është vërtet një përvojë e thellë, jetëdhënëse, vetë-përmirësuese, argëtuese dhe emocionuese që po e dua! Më vjen shumë gëzim kur ndihmoj Kevinin, dhe nëpërmjet kësaj, duke i shërbyer gjithë njerëzimit! Çfarë bekimi për të dhënë dhe për të marrë. 🙂

Dhe ndërsa punon për të, gjatë gjithë rrugës, nëpërmjet detyrave dhe komenteve që jep, udhëzimit dhe synimit të tij, ai po më ndihmon tërthorazi, madje edhe drejtpërdrejt, duke më mësuar, duke më udhëhequr që të bëhem një version më i mirë, më i efektshëm, më produktiv i vetes sime. Dhe kjo është më shumë se rritja frymore që po përjetoj. Është e mrekullueshme… dhe të paçmueshme. 🙂

# RAHELIOS

Unë e konsideroj si një bekim…

Në maj të vitit 2018, erdhi buletini Shkenca e Mjeshtërisë Personale dhe lexova mesazhin vijues nga Kevini.

“A do të dëshironit të më ndihmoni duke bërë disa kërkime online, dhe lloje të tjera të “hulumtimit” të tilla si marrja e informacionit dhe dërgimi i tyre tek unë? Nëse po, na dërgo email duke thënë se je i gatshëm të dalësh vullnetar me kohë të pjesshme për të më ndihmuar. Nëse jeni zgjedhur, do të futeni në listën time të email-it dhe unë do t’ju dërgoj direkt me email. Si shkëmbim, do të jem në gjendje t’u përgjigjem pyetjeve tuaja të email-it dhe do të jemi në kontakt personal me e-mail!”

Mora masa masive dhe të menjëhershme dhe dërgova një email që tregonte interesin tim për të bërë kërkime për Kevinin. Ai kishte bërë kaq shumë për mua me stërvitjen dhe mësimet e tij, saqë do të ishte një nder t’ia ktheja në ndonjë mënyrë.

Shpejt mora një e-mail nga BOP, Byroja e Burgjeve, që Kevini do të donte të më shtonte në listën e kontakteve të tij për shkëmbimin e mesazheve elektronike. Isha shumë e emocionuar, por edhe pak nervoze.

Pas nja dy email-esh miqësorë, mora caktimin tim të parë. Tema ishte diçka si: Misioni i Vazos Blu #1. Kisha lexuar librin Go-Geter dhe e kuptova se ç’do të thoshte kjo. E DIJA që më në fund do ta gjeja përgjigjen, por m’u deshën disa javë kërkime dhe telefonata. Ky mision ishte interesant dhe më lejoi të zhvilloja disa aftësi që nuk i kisha në atë kohë. Me butësi Kevini më mësoi preferencat e tij gjatë rrugës se si t’ia raportoja atij përfundimet e mia. U emocionova kur më në fund i dërgova email me përgjigjet që po kërkonte për pyetjet e tij. Kisha gjetur me sukses vazon e parë blu.

Kevini ka qenë gjithmonë komplimentues me një punë të bërë mirë. Gjithashtu, ai më inkurajon shumë dhe më drejton kur luftoj ose ngatërrohem. Kevini na ka mësuar sa e rëndësishme është të tregojmë vlerësim pozitiv me shkrim. Kevini e bën këtë dhe unë kam shpëtuar dhe ndonjëherë kam lexuar komplimentet nga Kevini pasi të gjithë janë plot vlerësim, dashuri dhe energji të fuqishme.

Vazhdova të zhvilloja aftësi të reja dhe besim te vetja. Kam provuar rëndësinë që të kem një plan, të jem i organizuar dhe të përqendrohem në një projekt njëherësh. I konsideroj të nevojshme këto aftësi kur punoj me Kevinin dhe e bëj punën mirë.

Ka qenë një nder i madh të punoja me Kevinin për më shumë se një vit. Ne kemi kontakt me e-mail pothuajse çdo ditë. Shpesh mendoj se sa e mahnitshme është që çdo ditë po marr energji pozitive nga Kevini, ndërsa ai mendon për mua, ndërsa ne po dërgojmë me e-mail në lidhje me caktimet dhe pyetjet e ndryshme.

Unë e konsideroj si një bekim të jetë një nga asistentët e tij vullnetarë dhe të punojë drejtpërdrejt me Kevin në “Vizionin dhe Ëndrrën” e tij. Ai po punon për diçka të stërmadhe dhe unë jam shumë mirënjohës për pjesën time dhe për aftësinë për të qenë në shërbim.

# Tonya Canada

Të punosh me Kevinin është një bekim i maskuar.

Si zhvillues i web-it për Kevinin, jam ekspozuar ndaj shumë ideve të ndryshme dhe më është dashur të mësohem duke i bërë gjërat ndryshe. Për shembull, faqet e internetit unë kam ndihmuar Kevin për të ndërtuar pamjen dhe të ndjehen të ndryshme nga faqet e internetit të tjera në ditët e sotme, dhe në të njëjtën kohë të mësuarit e një platformë të re të zhvillimit kanë qenë një pikë e madhe në rritje. Ajo që më pëlqen më shumë të punoj me Kevin, si klienti im është se ai është një komunikues i qartë dhe e di saktësisht se çfarë ai dëshiron, më shumë se kushdo tjetër me të cilin kam punuar. Ai është një marketer gjeni dhe kam mësuar shumë se si dhe pse i dëshiron gjërat në një mënyrë specifike. Si vullnetare, kaloj më shumë se 50% të ditës duke punuar në sitet e Kevinit dhe më duhej të shkurtoja kohën nga puna në biznesin tim. Por gjëja qesharake është se biznesi im po rritet dhe kam bërë më shumë para duke punuar falas për Kevinin. Ai më jep pak këshilla dhe truke që kam aplikuar në jetën time për të fituar më shumë para dhe për të qenë më i lumtur dhe ka bërë një ndryshim të madh. Të punosh me Kevinin është një aventurë e madhe dhe unë jam mirënjohës që mund të kontribuoj për Kevinin duke e ndihmuar të ndërtojë faqen e tij të internetit. 

Ameer Jasin