Shkuarja-Dhurues

Miku im i mirë Andrew Malcher (një “super yll” nga MB), më dërgoi një libër spektakolarThe Go-Giver. Ai ishte bashkautor nga një njeri me të cilin ndava platformën e folësit vite më parë, Bob Burg. 

Është një histori shumë e shkurtër që shpjegon në mënyrë të shkëlqyer sekretet thelbësore të suksesit mega financiar si dhe lumturisë së brendshme. Nëse keni dëgjuar ndonjë nga audiot e mia të Trajnimit të Zotërimit të Suksesit, materialit Zig Ziglar ose audios time Wish Your Wish is Your Command, keni dëgjuar gjëra të tilla si:

 • Sekretipër të jetuar është tëjapësh 
 • Bëni më shumë se për çfarë paguheni dhe së shpejti do të paguheni më shumë për atë që bëni
 • Duhet të vendosni pak dru në sobë PARA se t’ju japë nxehtësi
 • Ju duhet të vendosni para në bankë PARA se banka t’ju paguajë interesin
 • Të ardhurat tuaja janë gjithmonë në raport të drejtë me numrin e njerëzve që ju shërbeni
 • Shërbejini klasave dhe jetoni me masat. Shërbejini masave dhe jetoni me klasat
 • Për të qëndruar në biznes, ju duhet të përmbushni atë që premtoni. Por për tëpërparuarnë biznes, duhet të jepnimë shumësesa premtoni 
 • Gjithmonë shkëmbeni me bollëk në vend të një shkëmbimi të barabartë 
 • Njerëzve nuk u intereson se sa ju dini, derisa ata së pari të kuptojnë se sa shumëkujdeseni 
 • Nëse mund ta shihni John Jones përmes syve të John Jones, ju mund ta shisni John Jones atë që John Jones blen 
 • Përshëndetni të gjithë ata që takoni medashurinë zemër 
 • Sales 101 është “Shitni veten në fillim”
 • Nëse dëshironi që njerëzit t’ju kujtojnë, mbani mend ATA 
 • Tregoni interes dhe shqetësim të vërtetë për të gjithë 
 • Nëse dëshironi të dukeni interesant për të tjerët, jini të INTERESUAR për të tjerët
 • Zoti ju dha 2 veshë dhe një gojë. Përdorini ato në mënyrë proporcionale 
 • Nëse ju nuk besoni në veten tuaj, askush tjetër nuk do ta bëjë
 • Atë që do të mbjellësh, do të korrësh edhe atë
 • Jini në një gjendje të lejimit, të pranueshmërisë 
 • Jepni dhe do t’ju kthehet… etj etj. 

Ky libërështë gjenial në mënyrën se si i mëson këto parime. Tregon SI mund t’i zbatoni këto parime dhe çfarë lloj rezultatesh mund të prisni.

Një lexim shumë i shpejtë që do t’ju hapë sytë ndaj fuqisë që keni tani për të krijuar jetën që dëshironi. 

Andrew është një shembull i gjallë i përdorimit të këtyre parimeve dhe arritjes së suksesit masiv në çdo fushë të jetës së tij. Punon! 

Lexoni këtë libër. Do të më falënderosh më vonë, por me të vërtetë falënderoj Andrew që e ndau atë me mua!

Shoku yt, 

GuruKev