Rregulli i Artë

Rregulli i Artë thotë Bëjuni të tjerëve, ashtu siç dëshironi që ata t’ju bëjnë juve. Fjala e përkthyer DO në të vërtetë do të thotë më shumë se DO…do të thotë gjithashtu mendo, të dëshiroj, etj. Pra… MENDO PËR TË TJERËT, URONI për TË TJERËT, dhe BËJuni dhe për të tjerët ashtu siç dëshironi që ata të MENDOJNË, URON dhe BËJË për JU. HMMM. Çfarëdo që të mendoni, të dëshironi dhe t’u bëni të tjerëve, me kalimin e kohës do ta merrni veten! Kështu… DASHUAJNI armiqtë tuaj! Lavdëroni armiqtë tuaj. Kërkojini Zotit që t’i Bekojë armiqtë tuaj me të gjitha gjërat me të cilat dëshironi që Zoti t’ju bekojë! 

Ne jemi të gjithë një. Atë që i bëni vëllezërve të mi më të vegjël, ma bëni mua. Mendoni për këtë. Jeta mund të jetë e lehtë. Ndjeni gëzim çdo ditë, pavarësisht se çfarë, pa përjashtim. Ndjeni dashuri të pakushtëzuar, vlerësim, mirëkuptim, pranim dhe dhembshuri për të gjithë pa përjashtim. 

Shihni Zotin dhe përsosmërinë në të gjithë njerëzit dhe gjërat pa përjashtim. Dije që gjithçka është perfekte tani. Bëjeni këtë dhe përvoja juaj do të jetë e mbushur me njerëz, rrethana, ngjarje, kushte dhe situata që bazuar në preferencat tuaja, do t’ju japin ndjenja gëzimi, lumturie dhe falënderimi.


Shume dashuri…

Ju dhe unë jemi një.
GuruKev