Partner me Kevin

Nga: $25.00 / month

Clear

SKU: N/A Kategori:

Përshkrim

Si partner, Kevin ju jep akses ekskluziv në seancat private të Zoom-it ku ajo u përgjigjet pyetjeve tuaja.

Thirrja e Zoom do të ketë përkthime në mënyrë që të mund të dëgjoni në gjuhën tuaj.

Si një përfitim shtesë për të qenë një partner me Kevin, ju do të merrni gjithashtu një biletë falas për një Konventë vjetore të Partnerit ku mund të takoni personalisht Kevinin.

Kjo pagesë do të zbritet automatikisht nga llogaria juaj çdo muaj. Nuk keni nevojë të bëni asgjë tjetër.

Ju mund të anuloni në çdo kohë. Dhurata juaj mujore do të shkojë për të mbështetur Kevinin dhe misionin e tij.

Ju lutemi vini re: *Dhuratat tuaja për Kevin nuk janë të zbritshme nga taksat.*

Informacion shtesë

Partner Amount

BRONZE PARTNER $25 AUTOPAY, SILVER PARTNER $50 AUTOPAY, GOLD PARTNER $100 AUTOPAY, PLATINUM PARTNER $250 AUTOPAY, DIAMOND PARTNER $500 AUTOPAY, PATRON PARTNER $1000 AUTOPAY

Partner me Kevin
Nga: $25.00 / month