Libri i obsesionit të mrekullueshëm

Në vitet 70 më dhanë një libër për të lexuar: Obsessionmadhështore nga Lloyd C. Douglas.

Libri u shkrua në vitin 1929 dhe për 18 muaj ishte një nga librat më të shitur në të gjithë Amerikën. Është një roman i mrekullueshëm me karakter të shkëlqyeshëm dhe një komplot të mrekullueshëm që e bën atë një kthim të vërtetë faqesh.

Sapo të filloni ta lexoni, pas rreth 30 faqesh, është e vështirë ta lini poshtë. Më shumë se një histori e shkëlqyer, e shkruar mirë, libri ndan “sekretin” e thjeshtë të suksesit. 

Ai jep një “formulë” të vërtetë për sukses. Unë ju sugjeroj ta lexoni këtë libër. Nëse po, sigurohuni që të keni një fjalor të mirë me vete! Ka SHUMË fjalë që ndoshta nuk do ta dini kuptimin e tyre. Sigurohuni që t’i kërkoni kur të vini tek ata, përpara se të vazhdoni të lexoni. Do ta bëjë librin SHUMË më të mirë.

Librin ua dhashë disa miqve këtu që duan të lexojnë romane. Secili prej tyre tha se nuk mund ta linte poshtë dhe ta lexonte në kohë rekord. Ata gjithashtu thanë se u pëlqente të mësonin të gjitha fjalët e reja për të cilat nuk kishin dëgjuar kurrë më parë. Një burrë tha se ishte romani më i mirë që kishte lexuar ndonjëherë dhe do ta lexonte shumë herë të tjera para se të largohej nga këtu. 

Ky libër ishte një nga “mësimet” origjinale që më dhanë që në fillim të jetës sime që më mësoi metodën për të arritur ëndrrat e dikujt. Ekziston një recetë për sukses. Ekziston një “model për sukses” hap pas hapi që funksionon dhe e ka kaluar provën e kohës. Nuk është “e re”. “Ligji” i suksesit është shkruar për mijëra vjet dhe është i disponueshëm për ju.

Ky libër është vetëm një nga mijëra pjesët e letërsisë që shpjegojnë “formulën sekrete të suksesit” për të manifestuar dëshirat e dikujt. Disa nga këto vepra letrare janë tekste fetare ose shpirtërore, disa janë vepra artistike, të tjera janë libra dhe manuale që shpjegojnë “sekretin” me këndvështrimin e fizikës shkencore, të avancuar, bërthamore dhe kuantike.

Ky libër është thjesht një mënyrë argëtuese për të mësuar këtë sekret të fuqishëm dhe shpresojmë t’ju joshë që ta zbatoni atë në jetën tuaj. Nëse e bëni këtë, do të shihni rezultatet.

Ndani me mua mendimet tuaja, nëse vendosni të pranoni këtë ftesë dhe të angazhoheni në leximin e librit dhe zbatimin e asaj që ai zbulon.

Shume dashuri,

Shoku yt, 

GuruKev